O nama

O nama

Mankom Petrović je preduzeće koje se prvenstveno bavi transportom robe u međunarodnom drumskom saobraćaju, čije je sedište u mestu Ada, Opština Ada.
Firma pruža kompletne usluge prevoza robe, Vaše je samo da se odlučite za nas. Mi ćemo organizovati Vaš izvoz ili uvoz robe.

Firma poseduje sopstveni parking prostor za 15 vozila, sopstvenu benzinsku stanicu, mesto za pranje, magacinski prostor za gume, alate i ostali pribor. Upravnu zgradu, koja je u sastavu parking prostora.

Svakodnevno angažovanje zaposlenih, pored ostalih tekućih poslova, na organizovanju prijatne radne atmosfere, doprinosi da se svi zadaci izvrše korektno i na vreme.

Moderan enterijer i potpuno tehnički opremljene prostorije firme, omogućuju savršen rad i logističku podršku svojoj floti vozila.

Svakodnevno u kontaktu sa vozačima.
Preko komunikacionih uređaja koji su ugrađeni u svako vozilo prenose se informacije bitne za utovar ili istovar.
Brz prenos informacija po sistemu vozilo-firma-vozilo od suštinskog je značaja za brzo i efikasno reagovanje na svaku novo-nastalu situaciju.

Istorija

Preduzeće Mankom Petrović osnovano je 1991 godine, Osnovna delatnost firme je transport u domaćem saobraćaju. Godine 2000-te, Mankom proširuje delatnosti na transport robe u međunarodnom saobraćaju i do danas firma je u punoj ekspanziji.

Posle uvođenja EURO 5 standarda, firma 2008 godine, u potpunosti menja vozni park za modernu i ekološki čistu flotu..

Kontakti i adresa